Almbouw is dringend op zoek naar een werkvoorbereider/calculator!

 

Ben jij de gedreven werkvoorbereider/calculator die zorgt voor de juiste calculaties en complete offertes? En ben jij de werkvoorbereider die een project optimaal voorbereid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat is je rol binnen Almbouw & Onderhoud?                                                                                                                                      Als werkvoorbereider/calculator binnen Almbouw & Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van complete calculaties. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud in zowel woning- als utiliteitsbouw. Jij selecteert samen met het team de aan te vragen partners en partijen, voorziet hen van een juiste aanvraag. Je zorgt voor de juiste archivering van de ontvangen stukken, toetst deze op compleetheid en op de geldende wet- en regelgeving. Je kunt proactief meedenken over alternatieve materialen en uitvoeringsmethodieken. Daarnaast ben jij ook degene die na een gecontracteerde opdracht de werkvoorbereiding oppakt en zorgt voor de volledige informatie voor je uitvoerende collega’s en blijft tot oplevering nauw verbonden bij het project.

Wie ben je?                                                                                                                                                                                                   Je bent een aanpakker en gaat een uitdaging niet uit de weg. Kwaliteit leveren is jouw doel, samenwerken is daarin het middel. Je past je gemakkelijk aan bij veranderende omstandigheden en staat open voor nieuwe ideeën. Je neemt vlot nieuwe vakkennis op, denkt in oplossingen, analyseert zaken vanuit verschillende perspectieven en durft besluiten te nemen.

Samenvattend zoeken we iemand met:

  • een bouwkundige achtergrond op mbo werk- en denkniveau;
  • minstens 3 jaar aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider/calculator;
  • goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling;
  • een proactieve en gedreven instelling.

Verder is het wenselijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs, een geldig VCA-certificaat en woonachtig bent in de regio rond het Land van Heusden en Altena.

Wat kun je van ons verwachten?                                                                                                                                                           Naast een inspirerende werkplek, gedreven collega’s en uitdagende projecten bij een bedrijf et Brabantse gezelligheid, kun je rekenen op de volgende zaken als je bij ons komt werken:

  • een uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra;
  • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon zijn bespreekbaar;
  • 25 vakantie- en 15 ATV-dagen;
  • een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (trainingen, cursussen, enz.)

Heb je vragen over de functie of ons bedrijf dan kun je contact opnemen met Kim van Vliet via 06-300 11 441. Je sollicitatie (cv en korte motivatie) kun je richten aan kim@almbouw.nl.