Artikelen

Service en Kwaliteit

De Aannemer met Service en Kwaliteit. Kwaliteitsbouw, duurzaamheid en veiligheid zijn doorslaggevende items voor Almbouw. Niet alleen nu maar ook in de toekomst willen wij serieus omgaan met onze opdrachten, opdrachtgevers, materialen, milieu en niet in de laatste plaats met ons personeel.

Kwaliteit
Het leveren van kwalitatief hoogwaardige produkten staat bij ons hoog in het vaandel. Naast een goede bouwopleiding voor al onze medewerkers zorgen enkele "ouderen" voor de nodige extra specifieke bouwkundige kennis die alleen door jarenlange ervaring kan worden opgedaan. Het is onze overtuiging dat u met iets duurdere kwaliteitsprodukten op de lange duur altijd beter af bent. Onze doelstelling is dan ook niet om, zoals zo vaak in de bouw gebeurt, de allergoedkoopste te zijn maar om het beste produkt voor een redelijke prijs te leveren.

Wij verzorgen voor u:
•    Nieuwbouw;
•    Verbouw;
•    Onderhoud;
•    Renovatie;
•    Restauratie.

Almbouw is vooral actief in de regio Land van Heusden en Altena en een cirkel van 30 minuten hier om heen. Al onze projecten worden uitgevoerd door ons vakkundig team van medewerkers. Wij beschikken over een uitstekend ingerichte werkplaats en ook onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust met de juiste gereedschappen. Wij voeren veel werkzaamheden in eigen beheer uit en kunnen u daarom snel van dienst zijn.
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.