Artikelen

Schilderwerken

Almschilders is uitgegroeid tot een gezond en gerespecteerd schildersbedrijf.

Almschilders staat voor kwalitatief goed schilderwerk in de breedste zin van het woord welke op een veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd; dit alles op basis van duidelijk en aantoonbaar vakmanschap.

Restauraties

Restaureren is "iets in de oorspronkelijke staat terug brengen",maar in de praktijk is het een heel ander verhaal, waar voor veel kennis van oude materialen en oude technieken voor nodig is.

Almbouw heeft deze kennis in huis om dit voor uw te verzorgen. Voor meer informatie over nieuwbouw, kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud

Of het nu gaat om groot of klein onderhoud aan uw woning, bij almbouw bent u aan het juiste adres. Met de deskundigheid van almbouw wordt elke onderhoud klus deskundig afgerond.

Onderhoud woning
Heeft uw huis een opknapbeurt nodig? Nieuwe kozijnen? Of deuren? Almbouw kan u hierbij van dienst zijn.  Almbouw levert kwaliteit tijdens het hele onderhouds klus. Dit resulteert in vakwerk en tevreden klanten.
Voor meer informatie over nieuwbouw, kunt u contact met ons opnemen.

Renovaties

Wie kiest voor de renovatie van een woning heeft als geen ander te maken met de combinatie van oude en nieuwe technieken en materialen.

Dat vereist specifieke kennis, maar ook specialistische producten.  Almbouw heeft alles in huis!
Voor meer informatie over nieuwbouw, kunt u contact met ons opnemen.
Klik op een project voor meer informatie

Verbouw en aanbouw

Ook bij verbouw en aanbouw kunnen wij u van dienst zijn.

Almbouw heeft een jarenlange ervaring op dit gebied. Wij pakken ieder project individueel aan en zorgen voor een pasklare oplossing.
Voor meer informatie over nieuwbouw, kunt u contact met ons opnemen.

Meer artikelen...