Renovatie, boerderij aan het Kerkeinde 56 in Sleeuwijk, inhoud ca. 2.500 m3

Dit betreft een gemetseld voorhuis met een aangebouwde houten schuur samen met een totale gebouwlengte van 30 meter.

De door opdrachtgever aangestelde architect, het Bouwkundig Buro Struik uit Woudrichem, heeft een renovatieplan opgesteld waarbij elke m³ aanwezige bouwinhoud werd benut als woon- of werkruimte.

De voormalige stallen zijn omgebouwd tot een woon- en werkgedeelte, hierbij is gebruik  gemaakt van bijzondere materialen afkomstig uit de sloop en waarbij de oude houten spantconstructies zoveel mogelijk in het zicht zijn gebleven.Behalve oude ijsselsteentjes voor het gevelmetselwerk, gevelkozijnen in de oude profileringen en afmetingen werd bijvoorbeeld een nieuwe verdiepingsvloer gelegd van massief eiken delen afkomstig uit oude Franse treinstellen. Ook werd een gietijzeren verdiepingstrap geplaatst die hiervoor zijn standplaats in een kasteel in Frankrijk had.