previous arrow
next arrow
Slider

SAMEN BOUWEN EN ONDERHOUDEN

Een goed contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om een nieuwbouw project van een woning of bedrijfspand, een verbouwing of het onderhoud van uw woning. Wij streven er naar om samen met u te bouwen of te onderhouden en op deze manier tot een optimaal eindresultaat te komen.

AMBACHT EN VAKMANSCHAP

Ons gecertificeerd bouwbedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en ambachtelijk werk. Onze medewerkers, veelal met jarenlange ervaring en gedegen opleiding staan borg voor een zeer vakkundige uitvoering van al uw woon- en bedrijfswensen op het gebied van nieuwbouw, verbouw onderhoud en renovatie. Doordat wij op ieder vakgebied over de juiste vakmensen beschikken, zowel timmermannen, metselaars, tegelzetters als schilders kunnen wij goed vakmanschap garanderen.

VRIJSTAANDE WONINGEN

Het bouwen van uw eigen woning, voor velen een droom. Wij begeleiden u vanaf het begin met het realiseren van uw woning.
Wij luisteren naar uw behoeftes. Zodat we samen met u het beste eindresultaat kunnen behalen. Wij zitten dan ook, bij voorkeur, zo vroeg mogelijk met u om tafel om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.
Wij kunnen u adviseren in uw architect keuze, maar ook kunt u uw eigen architect aandragen. Ook dan worden we graag zo vroeg mogelijk betrokken bij uw bouwplannen. Om zo het bouwproces te optimaliseren en uiteindelijk het beste resultaat te kunnen behalen.

UTILITEITSBOUW

Uw bedrijfspand of kantoor moet passen bij hetgeen wat u uit wilt stralen. Wij verstaan dit als geen ander. U kunt bouwen op jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van bedrijfshallen, loodsen, kantoren en zorginstellingen.
Ontzorgen is bij deze tak van sport van belang. U als ondernemer bepaald zelf in welke mate u ontzorgt wil worden tijdens de ontwerpfase en realisatie van het project.
Samen met u bouwen of verbouwen wij u pand tot het gewenste eindresultaat. 

PROJECTMATIGE NIEUWBOUW

In Nederland hebben we een tekort aan woningen. Al jarenlang zijn wij een vaste partner voor woningbouwcorporaties en investeerders. Daarnaast kopen wij zelf grondposities aan om nieuwbouwprojecten te kunnen ontwikkelen, maar ook bestaande locaties te herontwikkelen. Wij denken graag mee in nieuwe bouwprojecten en proberen samen met de opdrachtgever/investeerder het beste eindresultaat te behalen. Door onze deskundigheid en ervaring kennen wij de procedures en de knelpunten binnen de projectontwikkeling. Daarnaast kopen wij zelf grondposities aan om nieuwbouwprojecten te kunnen ontwikkelen, maar ook bestaande locaties te herontwikkelen. Wij denken graag mee in nieuwe bouwprojecten en proberen samen met de opdrachtgever/investeerder het beste eindresultaat te behalen. Door onze deskundigheid en ervaring kennen wij de procedures en de knelpunten binnen de projectontwikkeling.

DESIGN & BUILD 

Uw bedrijf groeit, de huisvesting wordt te klein. U moet eigenlijk uitbreiden, maar u heeft het eigenlijk te druk hiervoor. Als er al tijd gevonden wordt om een architect een plan te laten ontwikkelen, blijkt het uiteindelijke ontwerp te duur. Vaak betekent het dat het ontwerp niet realistisch is ten opzichte van het budget.
Daarom draaien wij de werkwijze om. We beginnen aan de voorkant en werken naar het budget dat u, als ondernemer, voor ogen heeft. Het budget is de basis en dat bepaald de grootte en de materiaalkeuze van het gebouw. Vanuit de praktijk weten wij waar kosten te besparen zijn, zonder dat de uitstraling en kwaliteit eronder lijden. In dit proces gaan wij niet over een nacht ijs. Wij starten met een nauwkeurige analyse van alle behoeftes, toekomstplannen, logistieke routes en andere belangrijke zaken. Daaruit rolt een ontwerp, advies en een sluitende begroting binnen het door u gestelde budget.

RENOVATIE & GROOT ONDERHOUD 

Woningrenovatie is erg populair en dat is niet zonder reden. Op het gebied van renovatieprojecten hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. De bewoner staat hierin centraal. Woningrenovatie is een apart vakgebied, ook hierin, werken we met vaste partners om de kwaliteit te garanderen, maar met name de overlast tijdens het bouwproces tot een minimum te beperken.
Voor u, als woningbouwcorporatie, kunnen wij een goede sparringpartner zijn. Samen met u kunnen we de planning opstellen, materiaalkeuzes vaststellen of beoordelen en een plan van aanpak schrijven om het project maximaal te optimaliseren.

VERBOUW & ONDERHOUD 

Op het gebied van verbouw en onderhoud kunt u op ons rekenen in de ruimste zin van het woord. Of u nu uw woning wilt verbouwen, uitbouwen of aanpassen aan de moderne tijd, wij zorgen ervoor. Na een persoonlijk gesprek worden uw wensen vertaald in een uitgebreide offerte waarin de werkzaamheden per onderdeel worden beschreven en toegelicht. Tijdens de realisatie van het project heeft u 1 aanspreekpunt en kunt u rekenen op de kwaliteit en gedrevenheid van onze vakmensen die uw wensen kunnen vertalen naar de praktijk. gedrevenheid van onze vakmensen die uw wensen kunnen vertalen naar de praktijk.

Waarom kiezen voor Almbouw?

N

Gegarandeerd vakmanschap, door onze eigen medewerkers

N

Meedenkend in oplossingen en adviezen

N

Van ontwerp tot oplevering

N

Persoonlijk contact

ONZE WERKWIJZE

De realisatie van een project start bij een goed ontwerp. Dit wordt vaak onderschat, maar in de ontwerpfase moeten al veel keuzes gemaakt worden en besluiten worden genomen. De wensen van de klant staan hier centraal in. Bij voorkeur worden wij al betrokken bij deze fase. Hierdoor kunnen wij onze kennis toepassen en adviezen geven, wat zal leiden tot een optimale bouwperiode met het maximale eindresultaat.

In deze fase wordt er een calculatie/kostenraming gemaakt. We gaan hierbij uit van de uitgangspunten die op dat moment bekend zijn. Regelmatig komt het voor dat er gedurende het bouwproces wijzigingen doorgevoerd worden. Deze wijzigingen worden bijgehouden in een meer- en minderwerkoverzicht. Hierin zijn wij open en transparant om zo onaangename verrassingen aan het einde van het bouwproject te voorkomen. De calculatie/kostenraming wordt altijd doorgesproken met u, als klant, zodat het duidelijk is waarvoor u opdracht geeft.

Indien er niet in een bouwteam of Design & Build constructie wordt gewerkt, dient er een opdracht overeengekomen te komen. Na de verstrekking van de opdrachten kunnen we starten met de werkvoorbereiding. In deze periode worden bouwdisciplines en materialen ingekocht.

Als de werkvoorbereiding grotendeels gereed is, kan er gestart worden met de realisatie van het project. Gedurende de realisatie zullen er uiteraard ook nog uren besteed worden aan de werkvoorbereiding. Tijdens de realisatie van het project is er veelvuldig contact met u, als klant. Afhankelijk van de omvang van het project zullen er bouwvergadering ingepland worden om het bouwproces te optimaliseren en alle bouwdisciplines soepel in elkaar over te laten lopen.

Tijdens de realisatie van uw project wordt het eindresultaat steeds meer zichtbaar. De resultaten worden tastbaar.

Wij streven naar korte lijnen, dus een vast aanspreekpunt tijdens de realisatie van het project.

De oplevering is het moment waar we samen naartoe werken. Tijdens de oplevering worden de opleverpunten genoteerd welke geconstateerd worden. Na het oplossen van de opleverpunten blijven wij zorg uit handen nemen. Uiteraard is er een garantieperiode van toepassing. Ook na de garantieperiode kunt u op ons blijven rekenen. Want elk pand heeft onderhoud nodig.

VACATURES

Almbouw & Onderhoud is dringend op zoek naar vakmensen uit de regio! We hebben prachtige opdrachten en zijn bezig met een aantal indrukwekkende projecten voor de toekomst, dus we komen letterlijk handen tekort……

Doordat onze klanten zich in een cirkel van een half uur rondom het Land van Heusden en Altena bevinden, kunnen we iets unieks bieden. Namelijk, geen lange reistijden. Daarnaast kun je bijdragen aan mooie projecten in de regio waar je woont.

Spreekt 1 van de onderstaande vacatures je aan, dan horen we graag van je!  

 

 

Allround timmerman

Almbouw is dringend op zoek naar vakmensen uit de regio! We hebben prachtige opdrachten en zijn bezig met een aantal indrukwekkende projecten voor...

Lees meer

Meewerkend voorman

Almbouw is dringend op zoek naar vakmensen uit de regio! We hebben prachtige opdrachten en zijn bezig met een aantal indrukwekkende projecten voor...

Lees meer

PROJECTONTWIKKELING

 

Alm Projectontwikkeling richt zich op aankoop van gronden, planontwikkeling en verkoop van woningen. Dat betekent onder andere dat wij onze eigen grondposities hebben die wij op onze eigen duurzame manier ontwikkelen. Wij realiseren nieuwbouwprojecten, maar ook op bestaande locaties herontwikkelen wij. Ontwikkelingen kunnen zowel zelfstandig als in samenwerkingen met andere partijen worden uitgevoerd.
Daarnaast hebben wij hechte samenwerkingsverbanden met woningbouwcorporaties. 

REFERENTIES

 

Adres

Transportstraat 3
4283 JL Giessen

Telefoon

+31
(0)183 443 281

Mail

info@almbouw.nl
www.almbouw.nl

CONTACT

Hulp nodig bij het realiseren van een nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsproject?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

11 + 13 =